word vriend

{modal image=”/images/2021/cubumuseum_vriendenfolder_verkleind.jpg” thumbnail-width=”270″ thumbnail-height=”252″ title=”Wilt u zich opgeven als vriend? Gebruik dan het aanmeldformulier verderop op deze pagina.”}{/modal}Naast de Stichting Blues in Grolloo, die het museum exploiteert, is er een aparte stichting opgericht om gelden te verwerven ter ondersteuning van het museum. Dit is de stichting Erfgoed Harry Muskee. Deze stichting heeft als enige doel gelden bijeen te brengen voor het C+B museum.

Daarom kunt u Vriend (donateur) worden van de stichting Erfgoed Harry Muskee. Dat kost 19,50 euro per jaar en indien gekoppeld aan een partner in totaal 30 euro. Daarvoor krijgt u een leuk welkomstgeschenk, ontvangt u de Vriendenbrief en wordt er jaarlijks, buiten het seizoen, een Vriendendag georganiseerd met elke keer verrassingen.

Ook als bedrijf of organisatie kun je Vriend worden. Dat kan voor 100 euro per jaar en de aangesloten organisatie of bedrijf mag dan, buiten het openingseizoen, een dagdeel over het museum beschikken, inclusief een deskundige gids voor toelichting. En uiteraard krijgt u ook de Nieuwsbrief.

Dus steun het C+B Museum Grolloo en word Vriend! U kunt zich hieronder opgeven.

Wilt u zich als bedrijf of organisatie aanmelden, met de daarbij komende voordelen, klik dan hier.

{rsform 5}

 

 

Deel dit met vrienden: