Veel plezier bij het Holland International Blues Festival!

Donderdag is het alweer zover: een gloednieuwe editie van het Holland International Blues Festival. Toen in 2015 de plannen voor dit festival werden gelanceerd, leek het allemaal te mooi om waar te zijn.

Maar vanaf 2016 bleek het festival direct een voltreffer. Grote acts als Bonnie Raitt, Beth Hart, Tedeschi Trucks Band, Buddy Guy, Jeff Beck, Joe Bonamassa, Van Morrison, ZZ Top, John Fogerty en Lynyrd Skynyrd kwamen de afgelopen jaren naar de achtertuin van café-restaurant Hofsteenge.

Vanaf donderdag tot en met zaterdag komen de naar schatting 30-40.000 bezoekers weer volop aan hun trekken, met optredens van onder meer Buddy Guy, Devon Allman, Warren Haynes, Robben Ford en Joe Louis Walker.

Voor het volledige programma, zie: www.hollandinternationalbluesfesival.com

De afgelopen twee weken is er weer door veel mensen gewerkt aan de opbouw van het festivalterrein, hetgeen iedere keer weer een mega-klus is. De bijgaande foto’s van Hans Vons geven een kleine impressie.

Uiteraard wensen wij iedereen weer heel veel plezier de komende dagen. En: Vergeet vooral niet het C+B Museum te bezoeken, dat van donderdag tot en met zondag open is!!!

Deel dit met vrienden: