Opbouw bluesfestival volop gaande

De opbouw van alle voorzieningen voor het Holland International Blues Festival HIFB dat van volgende week donderdag 13 tot en met zaterdag 15 juni in Grolloo wordt gehouden, is druk gaande. Op het evenemententerrein tussen beide cafés in Grolloo, Hofsteenge en Gerrie, werden begin deze week de staanders voor de tent neergezet en vandaag (woensdag) werd het tentzeil de staanders in gehesen.

Ook andere voorzieningen op het terrein krijgen steeds meer vorm. Donderdagmiddag 13 juni moet alles gereed zijn om de duizenden bezoekers te ontvangen? Nog geen tickets? Je kunt ze nog aanschaffen via de website van het festival https://www.hollandinternationalbluesfestival.com/tickets/

En wat kun je verwachten. Op de donderdag treden op: Grollo, Kyla Brox, Mell VF, Kai Strauss & the Electric Blues All Stars en Dewolf XL.

Op vrijdag staan op het podium: Thorbjørn Risager & The Black Tornado, The Devon Allman Project. JJ Grey & Mofro, Matt Andersen end the Big Bottle of Joy en als afsluiter de bluesgrootheid Buddy Guy (zie foto) die met zijn afscheidstournee bezig is en voor de laatste maal in Grolloo optreedt.

Op de slotdag van het festival kan geluisterd en gekeken worden naar: Ally Venable Band, Joe Louis Walker, Eric Johanson, Robben Ford, die speelde met onder anderen van Miles Davis, George Harrison en Joni Mitchell tot Bonnie Raitt, Bob Dylan en Warren Haynes Band. Dagelijks wordt om 15.15 uur begonnen en zijn de optredens rond middernacht afgelopen. In Grolloo worden enkele tijdelijke bluescampings opgezet, waarvan één op loopafstand van het festivalterrein en vanaf een andere camping kun je met de trekker met huifkarwagen gebracht en gehaald worden. (Foto: Facebook / HIBF)

Deel dit met vrienden: