Lekker druk op heropeningsdag!

De eerste dag van de heropening van het C+B Museum is succesvol verlopen. Het was lekker druk; tientallen bezoekers kwamen zaterdag een kijkje nemen bij de tentoonstelling “We Want More!!!”. Zij werden ontvangen en begeleid door gastheer Harry Bimolt (rechts op de foto). Radio en TV Drenthe besteedden aandacht aan de heropening.

HerOpening4juli1klein

Zoals bekend kunnen belangstellenden vooraf reserveren bij café-restaurant Hofsteenge, Hoofdstraat 11, 9444PA Grolloo, tel. 0592-501226, of per email info@hofsteengegrolloo.nl. Er mogen in het museum niet meer dan 10 bezoekers tegelijk zijn. Heeft men niet gereserveerd, dan is het aan de dienstdoende gastheer of gastvrouw in het museum om te bepalen of toegang op dat moment mogelijk is. Het kan gebeuren dat u dan (even) moet wachten. Dat was zaterdag ook het geval.

HerOpening4juli2klein

In beide gevallen moet men toch altijd EERST bij Hofsteenge de toegangskaarten ophalen, alvorens men naar het museum gaat. Het C+B Museum is vanaf nu in de weekenden geopend, dus op zaterdag en zondag, van 11.00 -17.00 uur.

Deel dit met vrienden: