Electric Blues met Cuby-tribute hoofdact op Binnen Blues!

Electric Blues is op zaterdag 10 november één van de hoofdacts van de zevende editie van het festival Binnen Blues in Grolloo. Naar verwachting zal deze formatie met hun ode aan Cuby & the Blizzards de grote publiekstrekker zijn.

XEelctricBluesgroep

Deze band uit Noordwijk, met onder meer Henk Vegt, Bert Bulk en Aadje Kreeft (bekend van onder meer Blue Planet en George Cash) in de gelederen, maakte in januari tijdens de besloten Vrienden- en Vrijwilligersmiddag grote indruk met hun eerbetoon aan Harry Muskee en de andere Blizzards. Een staande ovatie van de ‘harde kern’ van C+B-kenners viel hen toen ten deel. Het lag dan ook voor de hand dat deze band zou worden gecontracteerd voor Binnen Blues. Dit is inmiddels gebeurd.

Zie voor een kleine impressie van Electric Blues honors Cuby & the Blizzardshttps://www.youtube.com/watch?v=b4VOpQQ9Gso

ZBinnenBlues2018

Ook de verdere line-up is van Binnen Blies is interessant, met optredens van Easterfield, The Brinklz, Gumbo & the Monk en The Stingers uit Groningen. De komende maanden volgt er ongetwijfeld meer nieuws over Binnen Blues. Wilt u echter zeker zijn van kaarten, dan kunt u nu alvast reserveren bij café-restaurant Hofsteenge, Hoofdstraat 11 in Grolloo, telefoon 0592-501226 of via de email: info@hofsteengegrolloo.

Deel dit met vrienden: