Electric Blues houdt Cuby-fans in ere!

We kennen ondertussen allemaal Electric Blues, de band uit het westen des lands, die al enkele jaren met een geweldige tribute aan Cuby & the Blizzards furore maakt. In 2018 trad de formatie, die bestaat uit Henk Vegt, Bert Bulk, Piétro Smeding, Aadje Kreeft en Edwin van Schijndel, op bij de Vrienden- en vrijwilligersmiddag en op Binnen Blues.

Electric Blues Ter Aar1

Hun programma Electric Blues honors Cuby + Blizzards wordt voortdurend bijgeschaafd en aangepast. De band heeft een eigen repetitieboerderij in Ter Aar in Zuid-Holland. Er wordt daar echter niet alleen gerepeteerd. Ook fans van Cuby & the Blizzards zijn er welkom! Ongeveer iedere maand organiseert Electric Blues een zogenaamd “C+B Verwendag”, waarop een tiental fans wordt uitgenodigd om een repetitiedag mee te maken. Niet alleen kan er dan geluisterd worden naar een optreden van de band, er wordt ook veel gepraat, gedronken en gegeten. Er staat namelijk altijd een goed verzorgde maaltijd klaar.

EB Ter Aar 2 Custom

De liefhebbers van C+B die tot nu toe zijn geweest, zijn vol lof over deze Verwendagen. “Het is altijd hartstikke gezellig met Cuby-fans onder elkaar. Wat een feest iedere keer weer,” aldus drummer en zanger Henk Vegt.
Op 21 augustus jl. was er weer een dergelijke bijeenkomst, waar onder meer Ton Verkleij, Jan Burggraaff, Ank Burggraaff, Ron Mittelmeijer, Petra Hoogeveen, Dick de Bruin, Leen van der Heijden en Hans Vons aanwezig waren.
De volgende Verwendag staat alweer gepland, maar… er is een wachtlijst!

Voor meer informatie: kijk op de website www.electricblues.nl of op de Facebook-pagina van Electric Blues voor de contactgegevens.

Deel dit met vrienden: