Binnen Blues Grolloo met Ben Poole, Ralph de Jongh & Friends, Luca & Uncle Rudi en Bluesstruck

De tiende editie van Binnen Blues in Grolloo vindt plaats op ZATERDAG 11 NOVEMBER. Kruis die dag aan in uw agenda, want Binnen Blues 2023 mag je niet missen. De tijden waarop de groepen zullen optreden is inmiddels bekend en ook zijn alle vier acts intussen vastgelegd. En niet de minste.

Ralph de Jongh komt met zijn band (Ralph de Jongh & Friends) naar Binnen Blues in café-restaurant Hofsteenge in Grolloo. Hij werd in 2004 ontdekt door Harry Muskee, die hem uitnodigde als voorprogramma in een van zijn theatertours. Daarna ging het snel met Ralph. Hij speelt overal in het land, trad al regelmatig in Grolloo op en er verschenen tot nu toe talrijke studio- en live-albums.

De tweede act die werd vastgelegd is Ben Poole (foto onder). Deze gitarist is in de blueswereld bepaald geen onbekende. De Engelsman staat bekend als één van de meest enerverende jonge blues/rock-artiesten. Poole komt met zijn band naar Grolloo en zal ongetwijfeld de handen vele malen op elkaar krijgen. Voorts zullen nog twee nader bekend te maken bands worden aangetrokken voor optredens op het kleine podium bij Hofsteenge.

De andere twee vastgelegde bands die komen zijn: de formatie Luca & Uncle Rudi en de formatie Bluesstruck. Dus alleszins de moeite waar om naar BinnenBlues in Grolloo te komen

Kaarten voor Binnen Blues kosten bij voorreservering en aan de zaal €25,-.

Aanvang 19.00 uur en de zaal is open vanaf 18.00 uur.

U kunt nu alvast reserveren via info@hofsteengegrolloo.nl, of via telefoon 0592-501226.
(Foto’s: management Ralph de Jongh en www.benpooleband.com).

Deel dit met vrienden: