Topgitarist Danny Bryant naar Grolloo

Samen met café-restaurant Hofsteenge heeft het C+B Museum een Saturday-night blues geprogrammeerd op zaterdag 9 november. Niemand minder dan de Engelse rock-blues gitarist en singer-songwriter Danny Bryant komt die avond naar Hofsteenge voor een optreden. Bryant heeft in de afgelopen jaren naam gemaakt. Nog niet eerder was hij in Grolloo en daar komt dus in november verandering in. Het optreden vindt plaats na het verschijnen van zijn nieuwe studioalbum Rise dat op 24 september uitkomt.

Voor het bekende Britse muziekblad Classic Rock Magazine is Danny Bryant (foto onder afkomstig van zijn Facebook-pagina) een National Blues Treasure, een titel die de uitzonderlijke gitarist heeft verdiend door hard te werken en onvermoeibaar te toeren. Slechts 42 jaar oud, heeft Bryant een naam voor zichzelf gemaakt in de Europese blues scene gedurende bijna twee decennia.

Blues Magazine schreef over de gitarist: “Een tomeloze inzet gepaard met een rotsvast vertrouwen in eigen kunnen heeft ertoe geleid dat Bryant zich geleidelijk heeft ontwikkeld tot een toonaangevende muzikant in de Britse bluesrock.”
Op zaterdagavond 9 november dus bij Hofsteenge in Grolloo.

In het voorprogramma van Danny Bryant staat Blues Avenue Revisited geprogrammeerd. De formatie speelt energieke blues/bluesrock vanuit het hart! Net zoals vroeger in de Mississippi Delta gaat het dak er af!

De zaal bij Hofsteenge voor het optreden van Danny Bryant en Blues Avenue is open om 20.00 uur en het programma begint om 20.30 uur. De entree voor een volledige avond bluesmuziek bedraagt slechts 20,- euro.
Zorg dat je erbij bent via: reserveringen@hofsteengegrolloo.nl of via 0592-501226.

Deel dit met vrienden: