Komende zaterdagmiddag 19 oktober heeft u de kans om in het C+B Museum een spontaan optreden van de The Sidekicks bij te wonen!
Twee bestuursleden van de Stichting Erfgoed Harry Muskee, penningmeester Wim Pontfoort en secretaris Wim Entzinger, zijn dan gastheer in het C+B Museum, dat van 11-17 uur is geopend.

The Sidekicks Custom copy

Voor Wim Entzinger is dat de eerste keer. Hij "loopt" een dagje mee met Wim Pontfoort, die al vaker gastheer in het museum was.
Wim Entzinger is onder meer bekend als drummer van de band The Sidekicks, een van de acts op 9 november bij Binnen Blues in Grolloo. Speciaal voor komende zaterdag kwam Wim met het idee om ’s middags een akoestisch "pop up" concert in het museum te organiseren, samen met zanger Teo de Haan en gitarist Peter Hummel. U kunt daar uiteraard bij zijn, maar u dient wel in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs voor het C+B Museum. Dit bijzondere optreden begint om 15.00 uur!