Op vrijdag 22 maart vindt een bijzondere avond in het C+B Museum plaats: een uitgebreid interview met Jan Venhuizen en Jan Vrielink. Beide "Jannen" waren manager van Cuby & the Blizzards. Jan Venhuizen (foto onder) was dat onder meer van 1964 tot 1977. Jan Vrielink (foto daaronder) nam het wat later voor enkele jaren over. Beiden kunnen veel en boeiend vertellen over deze, ook voor hen turbulente, jaren. De avond wordt muzikaal ondersteund door een uitstekend bluesduo: The Men Unplugged.

XVenhuizenlezing1

XVrielinklezing1

De avond in het C+B Museum begint 22 maart om 20.00 uur. Kosten: Vrienden € 5,- (op vertoon van pasje), vrijwilligers C+B Museum gratis entree. Alle anderen € 10,-. Opgave via info@cubymuseumgrolloo.nl of 06 27074771. Meld u snel aan, want het aantal plaatsen in ons Museum is beperkt en: vol = vol!