Bent u rekeninghouder bij de Rabobank Assen en/of Noord Drenthe? Dan kunt u op het C+B Museum stemmen bij de Rabobank Clubkas Campagne van 4 tot en met 19 september. Jaarlijks stelt de Rabobank een deel van de winst, het coöperatief dividend, beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. De Rabobank-leden beslissen hoe de totale bijdrage wordt verdeeld. Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt.

XXXGroetenuitGrolloschilderij 002

Hoe werkt het?
Rabobank Assen en Noord-Drenthe stelt voor 2018 € 150.000,- (incl. BTW en schenkingsrecht) beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Dit bedrag mogen de leden van de bank verdelen over de verenigingen en stichtingen die deelnemen. Op die manier beslissen leden van onze bank mee in de verdeling van het beschikbaar gestelde budget. De stemkaart met de uniek stemcode wordt begin september 2018 met de post bezorgd. U kunt inloggen op de website van de Rabobank en vervolgens uw stem uitbrengen. Maak svp gebruik van uw stemrecht, want het Cuby and the Blizzards Museum doet mee aan deze actie!

Wij roepen dus alle Vrienden, bezoekers en liefhebbers van het C+B Museum, die bankieren bij de Rabobank in Drenthe en/of Noord-Nederland, op om een stem op ons uit te brengen.

Wij gaan het geld besteden aan de vervanging van de video-apparatuur (de videowand) in ons Museum. Deze is na zeven jaar onafgebroken draaien aan vervanging toe. Help ons dus mee en stem op het C+B Museum bij de Rabobank Clubkas Campagne!!! Bij voorbaat onze hartelijke dank!

Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/assen-nd.