Het Cuby & the Blizzards Museum houdt tijdens de TT-week van dinsdag 26 juni tot en met zondag 1 juli een speciale kortingsactie. Iedereen kan dan het museum bezoeken voor de gereduceerde prijs van € 5,-.

ZTTkorting1

De TT en de bluesmuziek van Harry Muskee en Cuby & the Blizzards hebben meer overeenkomsten dan op het eerste gezicht lijkt. Blueszanger Harry Muskee was een liefhebber van de TT. Als jongeman bezocht hij de races regelmatig met zijn vader. Ze zaten of stonden dan rond het lange, oude TT-circuit, in de Bartels Bocht of bij Oude Tol, halverwege Hooghalen. Ook liep hij enkele malen de TT-mars van 25 kilometer, die vroeger op de zondag na de TT werd gehouden
Later trad Muskee met zijn Cuby & the Blizzards op tijdens de roemruchte TT-nacht. Door "Bluesvillage" Grolloo loopt de historische TT-route uit 1925 (Tour de TT), die sinds enkele jaren weer gereden kan worden. En voorts besteedt het C+B Museum permanent aandacht aan de TT.

ZTTKorting3

Motorsport en bluesmuziek liggen elkaar wel. Daarom houdt het C+B Museum tijdens de TT-week een speciale kortingsactie. In plaats van het normale toegangstarief (€ 7,50), kan iedereen in deze week voor € 5,- het C+B Museum bezoeken, om onder meer de huidige expositie So Many Roads te bekijken.
Wij hopen daarmee het TT-publiek een extraatje te kunnen bieden in deze voor Drenthe zo traditievolle en prachtige week. Uiteraard hopen wij tevens op (extra) veel publiek. Dus: Hoort, zegt het voort!!!

Foto TT-motoren en logo TT Circuit: Eventim.

TTlogo