Uiteraard is het C+B Museum tijdens het Holland International Blues Festival geopend! U kunt al vandaag, dinsdag 5 juni, bij het museum terecht. Ook woensdag 6 juni, donderdag 7 juni en op de beide festivaldagen vrijdag 8 juni en zaterdag 9 juni, alsmede zondag 10 juni ("the day after"), kunt u in het museum de expositie So Many Roads bekijken.

Xwebsite2 copy copy

Het C+B Museum hanteert deze dagen de gebruikelijke openingstijden, namelijk van 11.00 - 17.00 uur. U hoeft dus in principe weinig van de muziek te missen om toch een kijkje te kunnen nemen in het legendarische pand aan de Voorstreek, immers de bakermat van de blues in Grolloo, Drenthe en Nederland!

Tot ziens in Grolloo en het C+B Museum! Uiteraard wensen wij u een fantastisch festival toe!