Museum maandag op sterfdag Muskee open

Het Cuby Museum in Grolloo is komende maandag 26 september geopend. Het is een bijzondere dag, want het is de elfde sterfdag van Harry Muskee. Het bestuur vindt het een goede zaak om die dag het museum open te doen (van 11.00 tot 17.00 uur), om mensen die daar behoefte aan hebben, te kunnen ontvangen in de woning waarin Harry Muskee van 1966 tot in 1971 heeft gewoond. Bezoekers kunnen dan de succesvolle tentoonstelling Harry Muskee 80 Jaar bekijken.

Foto: Rudy Leukfeldt.

De tentoonstelling is verleden jaar speciaal opgezet om de herinnering aan Harry Muskee levend te houden. Muskee zou verleden jaar 80 jaar zijn geworden. Hoewel de expositie al meer dan anderhalf jaar te zien is, trekt deze nog altijd veel bezoekers. Daarom is het museum komende maandag open, want een fan van Cuby & The Blizzards mag deze expositie niet gemist hebben. Ook zal komende maandag met bloemen een eerbetoon aan Harry Muskee worden gebracht. Bij het borstbeeld op de hoek van de Voorstreek en de Hoofdstraat in Grolloo zullen maandag bloemen worden gelegd.

U bent dus maandag 26 september van harte welkom op deze bijzondere dag!