15 april: Bijzondere voorstelling over Robert Johnson bij Hofsteenge

Het C+B Museum mag dan momenteel gesloten zijn, vanaf voorjaar 2023 barst het nieuwe seizoen los met talrijke activiteiten! Een in het oog springende is de voorstelling over DE blueslegende Robert Johnson, op 15 april 2023 in café-restaurant Hofsteenge in Grolloo.
In “Wie is Robert Johnson, niet?” onderzoeken Delta bluesgitarist Big Bo Brocken en verteller Marc Stakenburg op luchtige wijze alle verhalen en fabels rond Robert Johnson. Bo brengt de muziek van de legende op een authentieke manier tot leven.

Big Bo en Marc Stakenburg. (Foto: Vera van Faassen)

Feiten en fictie lopen hevig door elkaar. Wat blijft is de verbeelding. De reacties van het publiek na de try-outs in het najaar waren zeer enthousiast. Marc en Bo wilden hun muzikale theatervertelling graag in Grolloo spelen. Het wordt een bijzondere gebeurtenis, dus kom op zaterdag 15 april naar Hofsteenge!
Aanvang: 20.00 uur.

Kaarten kosten bij voor-reservering € 20,00. Op 15 april aan de kassa € 25,00.
Voorkom de teleurstelling van een volle zaal en reserveer nu alvast voor dit opmerkelijke evenement!

Reserveren kan via de link https://hofsteengegrolloo.nl/tickets-reserveren/

Als u liever wilt bellen of mailen, dan kan dat ook: telefoon 0592-501226, email info@hofsteengegrolloo.nl

Blueslegende Robert Johnson.