Websiteperkaan4Het volledige Perkaan-filmpje, dat als waarschijnlijke opnamedatum maandag 20 oktober 1969 heeft, is eindelijk teruggevonden. Zie hiervoor ook het eerder op deze website gepubliceerde artikel.

Het C + B Museum heeft toestemming gekregen om de film twee dagen exclusief aan het publiek te vertonen.
Dit gebeurt op zaterdag 8 juni tijdens het Blues in Grolloo-festival en een dag later, op zondag 9 juni en dat maakt een bezoek aan Blues in Grolloo dus dubbel en dwars de moeite waard. Het filmpje is dan in het C+B Museum te zien.

Voor de volledigheid zijn hier nogmaals de gegevens. Kaarten á € 20,00 voor het festival (inclusief toegang tot het C+B Museum) zijn in de losse verkoop verkrijgbaar bij de CD-afdeling van Vanderveen in Assen en café Hofsteenge in Grolloo.

De kaarten zijn ook te reserveren via de festivalwebiste www.bluesingrolloo.nl of telefonisch bij café Hofsteenge: 0592-501226. Uiteraard zijn ze ook verkrijgbaar aan de kassa’s op de festivaldag zelf.

Bij de foto: Nog een zeldzame (zwart-wit) opname van de bewuste avond in café Perkaan, op maandag 20 oktober 1969.