Toegang2De toegangskaarten voor Blues In Grolloo op 8 juni zijn vanaf vandaag ook in de losse verkoop verkrijgbaar, en wel bij café-restaurant Hofsteenge in Grolloo en op de platen-/CD-afdeling van Warenhuis Vanderveen in Assen.

Let wel: de prijs (€ 20,-) is INCLUSIEF toegang tot het C+B Museum die dag. Dan kan meteen de nieuwe tentoonstelling The Land Where The Blues Began worden bekeken! De kaarten zijn op 8 juni uiteraard ook aan de kassa's verkrijgbaar. Eveneens kan er gereserveerd worden via de festival-website, www.bluesingrolloo.nl of via 0592-501226!

Speciaal verzoek aan de vele FB-vrienden van het C+B Museum: Verspreid dit bericht svp onder uw eigen vrienden of belangstellenden. Alle beetjes helpen! Alvast onze dank!