BluesinGrolloologoEr staan binnenkort mooie dingen te gebeuren in Grolloo! Naast de opening van de nieuwe expositie in het C+B Museum op 24 april, organiseert de Stichting Erfgoed Harry Muskee op zaterdag 8 juni het eerste "Blues in Grolloo" festival! Op 3 april wordt hierover in Grolloo een persbijeenkomst gehouden.

Onderstaande uitnodiging is bestemd voor de media. Mogelijk heeft het persbericht dat wij vandaag hebben uitgestuurd niet alle betrokkenen bereikt. Uiteraard zijn de media volgende week woensdag van harte welkom in ons Museum!

Maar dit bericht is ook ter info voor onze Vrienden, vrijwilligers, lezers en andere geïnteresseerden. Na de persbijeenkomst komt de informatie ook zo snel mogelijk via onze website en Facebook beschikbaar! Wordt dus vervolgd…

Tekst persbericht:
"Het bestuur van de Stichting Erfgoed Harry Muskee nodigt de media uit voor een perspresentatie op woensdagmiddag 3 april 2013 om 15.00 uur in het C+B Museum aan de Voorstreek 4 in Grolloo.

Tijdens deze bijeenkomst zal met name het festival"Blues in Grolloo" centraal staan, dat op zaterdag 8 juni wordt georganiseerd. Op deze zaterdag staat Grolloo in het teken van een nieuw muziekfestival. Deze eerste editie van"Blues In Grolloo" is vrijwel geheel gewijd aan de echte blues, afkomstig uit "The Land where the Blues began". Tijdens de persbijeenkomst zal de programmering worden bekendgemaakt en zal één van de acts een kort optreden verzorgen. Tevens zal de speciale festival-website worden geïntroduceerd.
Speciale gast is Roy Kuschel, die in de jaren negentig deel uitmaakte van de band van Harry Muskee en op diverse cd’s uit die periode te horen is op keyboards, percussie en fluit.

Op 8 juni wordt er in Grolloo niet alleen muziek gemaakt. Er zullen tevens enkele andere activiteiten plaatsvinden. Ook hierover krijgt u op 3 april alle informatie. Datzelfde geldt voor de nieuwe expositie die op 24 april in het C+B Museum wordt geopend. Deze tentoonstelling heeft eveneens Amerika als thema.

U wordt hierbij van harte uitgenodigd om bij deze persbijeenkomst aanwezig te zijn. Nadere informatie kunt u krijgen bij Koert Broersma (06-51123646) of Albert Haar (06-27074771).

Uiteraard hopen wij u op 3 april in ons Museum te mogen begroeten!”