Wat een merkwaardige kop boven dit bericht zult u denken... Inderdaad, maar deze dekt wel precies de lading van onderstaande oproepen! Zoals u wellicht weet staat het komende seizoen van het C+B Museum in het kader van de twee Amerika-reizen die Harry Muskee in de jaren negentig maakte.

Op woensdag 24 april zal de nieuwe tentoonstelling worden geopend, gevolgd door een hopelijk geweldig Blues in Grolloo-festival op zaterdag 8 juni. Omdat het bestuur de Vrienden, fans en andere liefhebbers bij deze twee gebeurtenissen wil betrekken, doen we de hieronderstaande oproepen. Wie kan en wil helpen?

Ford Thunderbird en Harley Davidson
XXXXXoproepThunderbirdHet is de bedoeling dat de nieuwe (Amerika-)tentoonstelling ook buiten het Museum duidelijk wordt gemarkeerd. Het plan is dat vanaf café Hofsteenge fotopanelen langs de kant van de weg de looproute naar het Museum gaan aangeven.

Op het grasveld naast het Museum willen we graag een rode Ford Thunderbird plaatsen. Dit was de auto waarin destijds tijdens één van de reizen in Amerika werd gereden. Wie kan ons tijdelijk aan een donkerrode Ford Thunderbird helpen en, belangrijker nog: Zijn er (vak)mensen die in staat zijn een Ford Thunderbird eventueel in de gewenste kleur (donkerrood) te spuiten of een folielaag in deze kleur aan te brengen?

Ook zijn we op zoek naar iemand die zijn Harley Davidson (als onderdeel van de expositie) tijdelijk in bruikleen af zou willen staan. U kunt zich aanmelden via info@cubymuseumgrolloo.nl

Bands gevraagd voor 8 juni
XXXXXoproepBluesinGrollooHet bestuur wil tijdens het Blues in Grolloo-festival liefhebbers/betere amateurs op het gebied van blues en singer/songwriters onderdeel uit laten maken van het festivalprogramma. Heb je dus een eigen band of een solo-act en wil je kans maken om op zaterdag 8 juni in Grolloo te spelen, neem dan eveneens contact op met info@cubymuseumgrolloo.nl, met een korte omschrijving van de muziek die je speelt. Indien mogelijk zouden we graag een demo willen horen.

Uiteraard zijn wij zeer benieuwd naar de respons. Hiervoor kunt u desgewenst ook telefonisch contact opnemen met Albert Haar: 06-27074771. Uw eventuele medewerking wordt uiteraard van harte op prijs gesteld!