XXBluesinGrolloo6Zaterdag 27 oktober organiseert café Hofsteenge in samenwerking met het C+B Museum een aantrekkelijk programma: Blues in Grolloo.
Bijna twintig jaar bracht Harry Muskee vele bluesliefhebbers uit alle windstreken jaarlijks in Grolloo bijeen. Op deze legendarische bodem legden C+B, samen met de trouwe fans, de basis voor het zo geliefd geworden Homecoming Concert van Cuby + The Blizzards.

Ter nagedachtenis aan Harry Muskee wordt op 27 oktober een bluesmiddag/ avond georganiseerd met spetterende optredens.

Om 16.00 uur verricht Egbert Meyers de aftrap met de presentatie van een nieuwe dvd met daarop het nummer Song to the legend, zijn indrukwekkende ode aan Harry Muskee. En hij treedt uiteraard op.

Maar er is veel meer te doen. Met je polsbandje van Blues in Grolloo heb je tot 20.00 uur gratis toegang tot het C+B Museum. Bovendien zijn er diverse stands en worden er bluesfilms vertoond.

Ralph de Jong verzorgt vervolgens om 20.00 uur het eerste avondoptreden. Ralph de Jongh startte zijn carrière als vertolker van de Nederblues. Improviserend op het podium met alleen een gitaar speelde hij een soort oerblues die vanuit zijn tenen kwam. Hij werd ontdekt door Harry Muskee en was een tijdlang de supportact van Cuby & the Blizzards.

Als spetterend klapstuk van de avond speelt vervolgens King Of The World (foto onder), de nieuwe band met oud-C+B-gitarist Erwin Java, drummer Fokke de Jong, bassist/zanger Ruud Weber en organist Govert van der Kolm.

Kaartjes voor deze fantastische dag kosten € 17,50 per stuk. U kunt per email reserveren via info@hofsteengegrolloo.nl of per telefoon: 0592-501226. Uiteraard zien de organisatoren erg uit naar deze dag en willen deze graag met alle C+B-fans, bekenden en andere belangstellenden meemaken! Tot ziens dus op zaterdag 27 oktober bij Blues in Grolloo!!!
Zie ook www.hofsteengrolloo.nl

N.B. Voor alle duidelijkheid: Vrienden van het C+B Museum krijgen geen korting op de toegangskaartjes. De prijs is namelijk al zo laag mogelijk gehouden. Voor de Vrienden wordt op zaterdag 17 november een aparte middag in het Museum georganiseerd, met muziek, interviews etc. Hierover volgen nog nadere mededelingen.
XBluesgrollo7