2500stebezoeker1Afgelopen woensdagmiddag 29 augustus werd een nieuwe mijlpaal bereikt in dit al zo succesvolle seizoen. Halverwege de middag werd de 2500ste bezoeker verwelkomd. Uiteraard werd daar even bij stilgestaan.

Wil Jansen uit Groningen was de gelukkige. Nietsvermoedend stapte zij het Museum binnen, waar zij werd opgewacht door Henk Weggemans (links), voorzitter van de Stichting Erfgoed Harry Muskee en bestuurslid Jan Roelof Enting.

Wil kreeg, behalve de felicitaties, ook een fraaie bos bloemen en een exemplaar van het boek De Missie van Jeroen Wielaert overhandigd.

Het gaat dus goed met het de belangstelling voor het Museum. Op 22 juni jl. werd de duizendste bezoeker geteld en nu, ruim twee maanden later, staat diezelfde teller al op 2500. Gezien het feit dat het Museum ook in september en oktober is geopend, zal het aantal bezoekers dit jaar vermoedelijk ruim uitkomen boven dat van vorig jaar!