Gezien de grote belangstelling is besloten dat het C+B Museum ook in september en oktober voor het publiek is geopend. Er zijn gelukkig voldoende vrijwilligers beschikbaar, zodat bezoekers ook de komende twee maanden van harte welkom zijn.
De openingstijden zijn gelijk aan die van de afgelopen maanden: van dinsdag tot en met zondag, van 11.00 tot 17.00 uur.
XXCBMuseum
Eveneens nieuw is dat het Museum in de zogenaamde "stille" periode (van november tot en met april volgend jaar) toch op de zondagen voor het publiek toegankelijk is, eveneens van 11.00 tot 17.00 uur.
Dit betekent dat bezoekers dus extra lang kunnen genieten van de huidige tentoonstelling "The Sound of the Blizzards" en al het verdere moois dat het C+B Museum te bieden heeft. Tevens wordt hiermee tegemoet gekomen aan de wens van zowel het bestuur van het Museum als van de fans om, indien mogelijk, de openingstijden zoveel mogelijk te verruimen!

Raadpleeg ook het stukje Openingstijden in de balk bovenaan de pagina.