CubyannieterbeekAnnie ter Beek, de weduwe van oud-Commissaris van de Koningin in Drenthe Relus ter Beek, opent  op woensdag 25 april de nieuwe tentoonstelling The Sound Of The Blizzards in het C+B Museum.

Relus ter Beek was een grote fan van Cuby & the Blizzards. Hij ging vroeger regelmatig naar optredens van C+B en benoemde Harry Muskee op 25 maart 2008 tot ambassadeur van Drenthe. Tevens opende hij op 9 juni 2001 een overzichtstentoonstelling over C+B in de boerderij te Grolloo, hetgeen in feite de voorloper was van het huidige C+B Museum.

In het boek De Missie van Jeroen Wielaert schreef Ter Beek een voorwoord, in poёzievorm: "Grolloo als magisch centrum, bakermat van de blues, klaagzang in het Engels, made in Drenthe."

Relus ter Beek overleed op 29 september 2008. Een week later speelden Cuby & the Blizzards Window Of My Eyes en Somebody Will Know Someday op de herdenkingsbijeenkomst in Assen.
Annie ter Beek overhandigde Harry Muskee op 11 juni vorig jaar in Anloo de zilveren "C", met daarin ingekerfd de contouren van de provincie Drenthe (foto).

De opening op 25 april is uitsluitend voor genodigden. Een dag later start het seizoen 2012 en is het museum ook voor het publiek toegankelijk.