HarrieenSaskiasuppoostHet C+B-museum was Eerste en Tweede Paasdag geopend. Enkele tientallen bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik om naar Grolloo te komen. Op maandag was de belangstelling iets groter dan de dag daarvoor.
Saskia Thijsse en Harrie Postema (foto links) fungeerden beide dagen als gastvrouw en gastheer en waren daarmee de eersten van een lange rij vrijwilligers die komend seizoen een belangrijke taak op zich nemen, namelijk het opvangen van de (hopelijk) weer vele bezoekers.

Voor de beide Assenaren was het de eerste keer dat zij dit deden. "Erg leuk om te doen," reageerden ze enthousiast. "Het is natuurlijk sowieso prachtig om hier te mogen zijn, in de boerderij waarin het in de jaren zestig allemaal gebeurde. Bovendien was het vooral op maandag erg gezellig."

Het C+B Museum is nu tot 26 april gesloten. In de komende twee weken zal de nieuwe tentoonstelling worden ingericht. "The Sound Of The Blizzards" wordt op woensdag 25 april geopend.