Binnenkort zal de 25000ste bezoeker de deuren van het C+B Museum passeren. Op 1 juni is het precies zes jaar geleden dat het museum werd geopend. Dat al zo snel deze mijlpaal zal worden bereikt, is voor een klein museum als het onze een geweldige prestatie!

Wanneer de 25000ste bezoeker wordt verwelkomd is nog onbekend. Dat heeft met de toestroom aan bezoekers te maken, die de nieuwe expositie So Many Roads komen bekijken, maar ook met de nodige rekensommetjes.

XKunstkeetCuby11

Wel is duidelijk dat deze 25000ste bezoeker niet met lege handen uit Grolloo vertrekt. Speciaal voor deze gelegenheid zal namelijk een gratis overnachting voor twee personen in de Cuby & the Blizzards KunstKeet van Bluescamping Boerhaarshoeve worden aangeboden.

Twee jaar geleden ontwikkelden vier recreatiebedrijven in de gemeente Aa en Hunze samen met vier kunstenaars een project waarbij op bijzondere locaties in de gemeente overnacht kan worden in keten die kunstzinnig zijn 'aangekleed'. Er kan in de schitterende natuur binnen de gemeentegrenzen in de keten geslapen worden, soms op plaatsen waar dat anders niet mogelijk is. Groepsverblijven Boerhaarshoeve in Grolloo is één van de deelnemende recreatiebedrijven.

XKunstkeet21

De KunstKeet van de Boerhaarshoeve, die wordt gesponsord door het C+B Museum, staat helemaal in het teken van Cuby & the Blizzards. Beeldend kunstenaar Merel Jonkheid, die in Grolloo is opgegroeid, kwam met het voorstel de keet rondom te beschilderen in de sfeer van de hoes van de LP Groeten uit Grollo. Ze heeft zich laten inspireren door de natuur rondom het Grolloërveen.

De Boerhaarshoeve stelt deze KunstKeet gratis voor één nacht beschikbaar aan de 25000ste bezoeker van het C+B Museum. Tijdens het komende Holland International Blues Festival (9 en 10 juni) is het trouwens zeer goed toeven bij de Boerhaarshoeve! Op 700 meter van het festivalterrein is daar namelijk de Bluescamping, met volop vermaak, muziek en heerlijk eten voor en na het festival. De Boerhaarshoeve heeft genoeg plaats beschikbaar voor de eigen camper, caravan of tent.

ZZZZBoerhaarshoeve

Kijk voor meer informatie op: http://www.boerhaarshoeve.nl/bluescamping

Wie wordt de 25000ste bezoeker van het C+B Museum? En wie gaat er binnenkort overnachten in de KunstKeet van Cuby & the Blizzards?

Binnenkort meer nieuws op deze website. Wordt vervolgd dus!

Zie ook: http://www.kunstketen.nl/kunstketen/groeten-uit-grolloo

P.S. De gebruikte foto's zijn afkomstig van de hierboven genoemde websites.