Aanstaande zondagmiddag 15 januari 2017, wordt voor de vierde maal de gezamenlijke Vrienden(donateurs)- en vrijwilligersmiddag georganiseerd. Deze middag is uitsluitend bedoeld voor de (betalende) Vrienden en vrijwilligers van het C+B Museum.

XXXXXBlues2

De bijeenkomst op 15 januari vindt plaats in café-restaurant Hofsteenge in Grolloo en duurt van 14.00 uur tot plm. 17.00 uur. Op het programma staan onder meer de volgende onderdelen:
*Nieuws over de nieuwe tentoonstelling 2017
*Live-optreden van Blues2, met Wim Berends en Jans Strijker (foto, afkomstig van Blues2-Facebookpagina)
*Een interview met Hans Konneman en Eddie Roose, jarenlang verantwoordelijk voor het geluid bij de concerten van C+B
*Veiling van enkele bijzondere fotodoeken.

Vrienden en vrijwilligers worden hierbij van harte uitgenodigd om bij deze middag aanwezig te zijn. Opgave vooraf is gewenst! U kunt zich aanmelden via info@cubymuseumgrolloo.nl of via de telefoon: 06-27074771.