In december verschijnt bij uitgeverij Van Gorcum het boek Somebody will know someday – Herinneringen aan Cuby & the Blizzards van de hand van Koert Broersma, websiteredacteur van het C+B Museum. Hij interviewde de afgelopen jaren enkele tientallen ex-bandleden, collega’s en fans over hun herinneringen aan deze legendarische bluesgroep.

XXXwebsitekleiner

De bundel bevat onder andere gesprekken met Boudewijn de Groot, Erwin Java, Jan Venhuizen, Eelco Gelling, Jan Akkerman en Douwina Oosterhof, de weduwe van Harry Muskee. Veel van het fotomateriaal uit het boek komt uit de privéarchieven van fotograaf Rudy Leukfeldt en van de sologitarist van de band: Eelco Gelling.

Inmiddels is er een speciale intekenactie gestart voor het boek. Tot 1 oktober 2016 is het boek te koop voor de speciale prijs van € 17,50 (normaal 19,95). Bovendien is er voor de eerste 250 liefhebbers de mogelijkheid om een naamsvermelding te krijgen in het boek.

Inschrijven kan rechtstreeks bij de uitgever via verkoop@vangorcum.nl en op de volgende locaties:

• Cuby & the Blizzards Museum, Grolloo
  • Café-restaurant Hofsteenge, Grolloo
  • Drents Museum, Assen, in de museumwinkel
  • Muziekafdeling van Warenhuis Vanderveen, Assen
  • Cultureel café de Amer, Amen

Op deze locaties liggen een speciale flyer over het boek en een intekenlijst.