Gezien de grote drukte in Grolloo in verband met het Holland International Blues Festival, is het C+B Museum deze zaterdag tot 21.00 uur geopend. U hoeft uw kaartjes niet te kopen bij café-restaurant Hofsteenge. Bij het C+B Museum is een aparte mobiele kassa gevestigd.

Toegang tot het C+B Museum kost € 7.50, kinderen beneden 12 jaar gratis toegang. Vrienden van het C+B Museum krijgen op vertoon van hun pas € 2,00 korting.

LET OP: ALLEEN IN GROLLOO IS EEN COMBIKAART VERKRIJGBAAR VOOR ZOWEL DE EXPOSITIE IN HET C + B MUSEUM ALS DE MUSKEE-TENTOONSTELLING IN HET DRENTS MUSEUM IN ASSEN, DIE ZONDAGMIDDAG SLUIT.
DEZE COMBIKAART KOST € 12,50. HIERMEE KRIJGT U € 10,00 KORTING!!!

DEZE KAART IS UITSLUITEND IN GROLLOO TE KOOP!!!

Wij wensen u veel plezier in Grolloo deze zaterdag een FANTASTISCHE tweede dag van het blues festival!

XWebsitepic