Zoals bekend wordt komend weekend, 3 en 4 juni, het eerste Holland International Blues Festival gehouden. Wij verwachten rond deze dagen een grotere drukte in het C+B Museum dan normaal.

Om zoveel mogelijk festivalbezoekers de mogelijkheid te geven om het C+B Museum te bezoeken, is het Museum op vrijdag 3 juni en zaterdag 4 juni van 11.00 – 21.00 uur geopend.

Voor de speciale prijs van € 12,50 is in Grolloo een combikaart verkrijgbaar waarmee zowel het C+B Museum als de Harry Muskee-expositie in het Drents Museum kan worden bezocht. De tentoonstelling in het Drents Museum loopt nog tot en met komende zondagmiddag.

Pak die kans met 10 euro korting! De combikaart is ALLEEN in Grolloo verkrijgbaar!

CBdronewebsite