Komende zondag 5 juni is er een speciale editie Harry’s Blues. Vanaf januari jl. is dit radioprogramma steeds op de zondagmiddagen opgenomen bij de expositie Window of my eyes - 75 jaar Harry 'Cuby' Muskee in het Drents Museum. Op zondag 5 juni gebeurt dit voor de laatste keer, tijdens de sloturen van deze zeer succesvolle tentoonstelling.

XAlbertHaarHarrysBlues1

Omdat samensteller en presentator Albert Haar (foto) in 2016 Harry’s Blues voor het 25ste jaar maakt, wordt de uitzending van 5 juni een bijzondere.
Koert Broersma, redacteur van deze website, interviewt dan Albert over onder meer zijn ervaringen rond 25 jaar Harry’s Blues.

Het programma wordt op 5 juni tussen 14.30 en 15.30 uur opgenomen in het Drents Museum en is 's avonds tussen 18.00 en 19.00 uur te beluisteren via RTV Drenthe. De herhaling is op donderdagavond van 22.00 - 23.00 uur.

Harry’s Blues kan ook op elk gewenst moment via de website van RTV Drenthe worden beluisterd: http://www.rtvdrenthe.nl/radio/programma/16/Harry-s-Blues