Het C+B Museum is ook geopend op Tweede Pinksterdag, maandag 16 mei. Van 11.00 - 17.00 uur kunt u er de nieuwe expositie Harry Muskee: The singer and the songs bekijken.

Xwebsite2

Omdat de weersvoorspellingen niet al te best zijn, kunt u er maandag wellicht een lekker museumdagje van maken. Voor de sterk gereduceerde prijs van € 12,50 kunt u in Grolloo een combinatiekaart kopen voor zowel het C+B Museum als het Drents Museum in Assen, waar nog tot en met 5 juni de succesvolle tentoonstelling over Harry Muskee bezocht kan worden. Bovendien kunt u in het Drents Museum dan ook de expositie over de Maya's bezichtigen.

U krijgt dus € 10,00 korting op deze combinatiekaart! Voorwaarde is echter dat u deze kaart in Grolloo koopt. Bij het Drents Museum in Assen is deze namelijk NIET verkrijgbaar...!

Kom dus maandag naar Grolloo en Assen voor een mooie Twee Pinkster Museumdag!!!

Xwebsite1