Het zal inmiddels bekend zijn dat de succesvolle expositie Window of my eyes  - 75 jaar Harry 'Cuby' Muskee in het Drents Museum tot 5 juni is verlengd. Vanaf 29 april is er de tweede, bijzondere tentoonstelling over de zanger van Cuby & the Blizzards: Harry Muskee: The singer and the songs in het C+B Museum te Grolloo.

XCombiekaart

Tot en met 5 juni as. krijgt het publiek een zeer aantrekkelijke actie voorgeschoteld. Met een speciale combinatiekaart kunnen namelijk de beide tentoonstellingen in Assen (dit is inclusief de expositie over de Maya’s) en Grolloo worden bezocht. Losse kaartjes voor deze exposities kosten samen € 22,50.

DE SPECIALE COMBINATIEKAART KOST ECHTER SLECHTS € 12,50!

Deze is vanaf vrijdag 29 april te koop, maar is (let op!) UITSLUITEND in Grolloo verkrijgbaar. Wilt u dus van deze korting profiteren, dan moet u EERST naar het C+B Museum in Grolloo!

Uiteraard zijn voor beide exposities ook de gebruikelijke losse kaartjes te koop. Voor het Drents Museum in Assen betaalt u € 15,00, voor het C+B Museum in Grolloo € 7,50.
Het loont dus zeer de moeite om eerst naar Grolloo te komen!