Vrijdagmiddag 4 maart is onze voorzitter Henk Weggemans op 72-jarige leeftijd overleden.

Henk (hieronder rechts op de foto met Harry Muskee en Relus ter Beek) volgde op 6 september 2011 Gerard van Klaveren op als voorzitter van de Stichting Erfgoed Harry Muskee. Vijf jaar heeft hij op zijn geheel eigen en rustige manier leiding gegeven aan de vele activiteiten in en vanuit het C+B Museum in Grolloo.
Zijn aimabele persoonlijkheid, zijn betrokkenheid bij de bluesmuziek in het algemeen en Cuby and the Blizzards in het bijzonder zullen we in grote dankbaarheid blijven herinneren.
Het was Henk Weggemans die zich als gedeputeerde sterk maakte om Harry Muskee tot cultureel ambassadeur van de Provincie Drenthe benoemd te krijgen.

Wij wensen zijn vrouw Sonia en andere familieleden heel veel sterkte met dit verlies.

Harry Muskee Relus ter Beek en Henk Weggemans