Komende zondagmiddag 1 november vindt bij Hofsteenge in Grolloo het vierde concert plaats in de reeks Sunday Blues. Deze keer gaat het om een dubbeloptreden van Samantha Fish en Laurence Jones.

XXSFish1

Blueszangeres Samantha Fish uit Kansas City speelt gitaar als een kerel. Ze deelde het podium al met Buddy Guy en Mike Zito en trok met de Blues Caravan door Amerika en Europa. Zij komt zondag naar Hofsteenge en brengt het Engelse wonderkind Laurence Jones mee. Jones is een groot bluestalent, door Walter Trout omschreven als "een kruising tussen Eric Clapton en Buddy Guy: een genie."
Hij debuteerde in 2012 op negentienjarige leeftijd met de CD Thunder in the Sky. Dit jaar kwam zijn derde schijfje uit: What’s It Gonna Be.

XXXLaurenceJOnes

De zaal is zondag vanaf 15.00 uur open. De entreeprijs bedraagt € 10,00. Als u een kaartje koopt, zit hier nog een aantrekkelijke kortingsactie aan vast. Op vertoon van uw polsbandje betaalt u zondag een gereduceerde entreeprijs voor het C+B Museum van slechts € 4,00, in plaats van de gebruikelijke 6 euro! U kunt dus voor het concert de expositie over Eelco Gelling met aanzienlijke korting bezoeken!

Kaarten kunnen rechtstreeks worden gereserveerd bij café-restaurant Hofsteenge, email info@hofsteengegrolloo.nl, telefoon 0592-501226.