Dit weekend wordt in café-restaurant Hofsteenge in Grolloo een begin gemaakt met de concerten van artiesten uit het circuit van de North Sea Jazz Club in Amsterdam. Vrijdagavond is er een GRATIS concert van blueszangeres Kat Riggins. Zondagmiddag is de beurt aan bluesgitarist John Primer.

XXXXKatRiggins2

De naam van deze serie concerten is weliswaar Sunday Blues, maar de aftrap wordt komende vrijdagavond 18 september verricht. Dan staat blueszangeres Kat Riggins (foto boven) uit Miami op het programma. Zij begon in het huisorkest van de Sunny Isles Beach Club in Miami en speelde vervolgens jaren in het nachtclubcircuit van New Orleans. Kat Riggins wordt begeleid door haar band Blues Revival. De toegang tot dit concert, dat om 20.00 uur begint, is GRATIS! Er moet echter WEL worden gereserveerd (zie hieronder).

Twee dagen later, op zondagmiddag 20 september, staat bluesgitarist John Primer uit Chicago op de bühne (foto onder). Deze blueslegende speelde bij de Chicago Blues All Stars van Willie Dixon, de Muddy Water Band en Magic Slim and the Teardrops, voordat hij in 1995 op eigen benen verder ging. Primer trad ook op tijdens het Groeten uit Grolloo-festival in 2011.

XXXXJohnPrimer3

Kat Riggins speelt vrijdagavond om 20.00 uur. Het optreden van John Primer zondagmiddag begint om 15.30 uur (zaal open om 15.00 uur). Voor het concert van Kat Riggins hoeft GEEN toegang te worden betaald. De entreeprijs voor John Primer bedraagt zondag € 10,00.

Als u een kaartje koopt, zit hier nog een aantrekkelijke kortingsactie aan vast. Op vertoon van uw polsbandje betaalt u zondagmiddag een gereduceerde entreeprijs voor het C+B Museum van slechts € 4,00, in plaats van de gebruikelijke 6 euro! U kunt dus de expositie over Eelco Gelling met aanzienlijke korting bezoeken!

Voor BEIDE concerten moet worden gereserveerd! Dit kan bij café-restaurant Hofsteenge: telefoon 0592-501226 of per email: info@hofsteengegrolloo.nl

Tot vrijdag en/of zondag!