XMarc-Stakenburg-Lind-21De bekende deejay, radiopresentator en journalist Marc Stakenburg (foto) komt naar Grolloo. Op vrijdagavond 3 april (aanvang 20.00 uur) verzorgt hij in het C+B Museum een lezing, die mede is gebaseerd op zijn recente boek De Big Bang van de Popmuziek.

Aan de hand van twintig plaatsen die hij bezocht in het gebied tussen Memphis en New Orleans, beschrijft Stakenburg in dit boek de geschiedenis van de Amerikaanse muziek.
Marc, bekend van radioprogramma’s als Theater van het Sentiment en Leidsekader Live, noemt zichzelf een "journalistiek verhalenverteller", en uiteraard zal op 3 april de blues daarin een rol spelen.

Zijn lezing zal muzikaal worden ondersteund door blueszanger en -gitarist Big Bro Brocken (foto onder), die in 2013 al eens met veel succes in Grolloo optrad.

Xmidddag4De toegang voor deze ongetwijfeld zeer interessante avond bedraagt € 12,50 per persoon. Het aantal plaatsen voor 3 april is echter beperkt tot maximaal 50 personen. Spoedig reserveren is dus gewenst,
want vol is echt vol!

U kunt zich aanmelding bij Albert Haar: info@cubymuseumgrolloo.nl