XXNieuwsbriefVrienden en vrijwilligers van het C+B Museum ontvangen enkele malen per jaar per email de digitale Nieuwsbrief met nieuwtjes en wetenswaardigheden over het C+B Museum, festivals en aanverwante zaken.

Deze Nieuwsbrief wordt door Albert Haar gestuurd naar de bij ons bekende email-adressen van onze Vrienden (donateurs) en vrijwilligers. Bij iedere zending komen er echter enkele tientallen meldingen terug van Nieuwsbrieven die niet kunnen worden bezorgd. Datzelfde geldt voor de uitnodigingen voor openingen, bijeenkomsten en workshops.
Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een foutief of gewijzigd email-adres, de mogelijkheid dat de Nieuwsbrief en uitnodigingen niet door de spam-filter komen, etc.

Uiteraard is dit zeer vervelend, want dit betekent dat de betreffende Vrienden en vrijwilligers niet per email kunnen worden bereikt. De enige manier om hier iets aan te doen, is om contact op te nemen met Albert Haar. Dus ontvangt u geen Nieuwsbrief (binnenkort verschijnt er weer één), laat dit dan weten via info@cubymuseumgrolloo.nl.

Wellicht dat dit probleem dan hopelijk snel kan worden verholpen!