XXXPinksterenHet C+B Museum is ook maandag (Tweede Pinksterdag) geopend. Naast de zeer goed bezochte tentoonstelling over Herman Brood (Brood & Blizzards), kan er ook een tweede, kleinere expositie worden bekeken, namelijk over de Dutch TT. Zeer toepasselijk in deze TT-maand!

Het C+B Museum en café-restaurant Hofsteenge zijn onderdeel geworden van de Historische TT Route, zoals die in 1925 éénmalig door Drenthe voerde. Via Rolde, Borger, Westdorp, Schoonloo en Grolloo ging het over een kleine 25 kilometer terug naar Rolde.

Deze route kan sinds dit voorjaar met de auto, fiets of motor worden nagereden. Ook de fans van C+B komen wat dit betreft aan hun trekken, want in het Museum hangen, bij de zijspan van Jaap Geerts, unieke en zelden geziene grote foto’s van C+B op TT-motoren!

Het C+B Museum is zowel zondag (Eerste Pinksterdag) als en maandag (Tweede Pinksterdag) geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Diezelfde openingstijden gelden ook voor de rest van de week. Zie voor meer informatie het stukje Openingstijden op deze website en (over de Tour de TT) www.tourdett.nl