XXPasenTTHet C+B Museum is zowel op eerste als tweede Paasdag geopend. Hoewel de voorbereidingen voor de nieuwe expositie Brood & Blizzards in volle gang zijn, is het Museum gewoon toegankelijk.

Misschien is het juist wel interessant om zondag en/of maandag te gaan kijken, want dan kan alvast 'officieus' een glimp worden opgevangen van het nieuwe materiaal dat vanaf donderdag 24 april (de dag na de opening) te bezichtigen is.

TT Route
Naast de expositie Brood & Blizzards is er nog een tweede, bescheiden nieuwe tentoonstelling in opbouw, namelijk over de Dutch TT. Het C+B Museum en café-restaurant Hofsteenge zijn onderdeel geworden van de Historische TT Route, zoals die in 1925 éénmalig door Drenthe voerde. Via Rolde, Borger, Westdorp, Schoonloo en Grolloo ging het over een kleine 25 kilometer terug naar Rolde.

XRoutettbordDeze route kan sinds dit voorjaar met de auto, fiets of motor worden nagereden. Ook de fans van C+B komen wat dit betreft aan hun trekken, want in het Museum hangen, bij de zijspan van Jaap Geerts, unieke en zelden geziene grote foto’s van C+B op TT-motoren!

Het C+B Museum is zondag (eerste Paasdag) en maandag (tweede Paasdag) geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Zie voor meer informatie over de Tour de TT www.tourdett.nl