Goede whisky en authentieke blues gaan perfect samen!

ZZZworkshopwhiskyOp woensdagavond 26 maart 2014 komt Hans Offringa naar het C+B Museum om er een whiskyproeverij te geven. Zijn laatste boek heet Bourbon & Blues. Want een whiskyproeverij van Hans Offringa gaat niet zonder bluesmuziek. Akoestische blues wel te verstaan. Met onder meer Klaas Vermeulen op mondharmonica en Dirk van Coevorden op gitaar en zang. Klaas speelde in de jaren tachtig samen met de legendarische Friese blueszanger Simon Vlietstra, beter bekend als Shakey Sam. Bourbon & Blues dus. De proeverij bestaat uit het keuren van een vijftal whiskys, livemuziek en de deelnemers ontvangen het boek Bourbon & Blues en een whiskyglas. Dit mag je niet missen!

Woensdagavond 26 maart 2014 om 20.00 uur in C+B Museum Grolloo. Deelname kost € 25,- (incl. boek). Er zijn nog beperkt plaatsen beschikbaar! Opgave kan per e-mail:info@cubymuseumgrolloo.nl of telefonisch via 06-27074771.