Het C+B Museum organiseert in februari en maart twee (hopelijk) aantrekkelijke activiteiten, waaraan iedereen mee kan doen. Hieronder vindt u alle informatie.

ZZZmonharmonicaworkshopMondharmonica-workshop op 14 februari
Op vrijdag 14 februari organiseert het C+B Museum een mondharmonica-workshop! Deze wordt gegeven door Alan Laws. Alan vormt samen met René Tweehuysen het duo The Mudbirds, dat vorig jaar op beide festivals in Grolloo optrad. The Mudbirds wonnen de Dutch Blues Challenge 2011 en zijn bekend van hun uitstekende CD Slick Blues.

Uiteraard kan iedereen aan de workshop meedoen, maar deze gaat uit van het niveau beginners. De workshop duurt van 20.00 - 21.30 uur. De deelnamekosten bedragen € 15,- inclusief mondharmonica (moet wel een diatonische in C zijn) of € 10,- exclusief harmonica. Opgave kan per e-mail: info@cubymuseumgrolloo.nl of telefonisch via 06-27074771.

ZZZworkshopwhisky26 maart: whisky-proeverij
Op woensdagavond 26 maart 2014 komt Hans Offringa naar het C+B Museum om er een whiskyproeverij te geven. Zijn laatste boek heet Bourbon & Blues. Want een whiskyproeverij van Hans Offringa gaat niet zonder bluesmuziek. Akoestische blues wel te verstaan. Met onder meer Klaas Vermeulen op mondharmonica en Dirk van Coevorden op gitaar en zang. Klaas speelde in de jaren tachtig samen met de legendarische Friese blueszanger Simon Vlietstra, beter bekend als Shakey Sam. Bourbon & Blues dus. De proeverij bestaat uit het keuren van een vijftal whiskys, livemuziek en de deelnemers ontvangen het boek Bourbon & Blues en een whiskyglas. Dit mag je niet missen!

Woensdagavond 26 maart 2014 om 20.00 uur in C+B Museum Grolloo. Deelname kost
€ 25,- (incl. boek). Opgave kan per e-mail: info@cubymuseumgrolloo.nl of telefonisch via 06-27074771.