ZFordtekoopEen opmerkelijke actie! Bezoekers aan het C+B Museum hebben hem het gehele seizoen kunnen zien staan, op het grasveldje naast het Museum. Als extra toevoeging aan de tentoonstelling The Land Where The Blues Began, over de twee Amerika-reizen die Harry Muskee in de jaren negentig maakte, stond een fraaie Ford Thunderbird opgesteld.

In een dergelijke auto werd er destijds in Amerika gereden. De blauwe Ford is eigendom van de Stichting Erfgoed Harry Muskee. Voor de wagen was dit jaar veel belangstelling en diverse bezoekers informeerden naar de eventuele beschikbaarheid. Nu de expositie komend voorjaar afloopt, wil de Stichting de Ford Thunderbird verkopen.

Het gaat om een 4,2 liter V8 uit 1993, met 155.000 kilometers op de teller. Het is een automaat, die roestvrij is, goed rijdt, in prima staat verkeert en APK is gekeurd tot september 2014. Meer informatie over de auto kunt u krijgen bij Jan Roelof Enting, telefoon 06-41408041.

Hebt u altijd al in dergelijke auto willen rijden en heeft u interesse, breng dan een bod uit. U kunt dit doen per e-mail: info@cubymuseumgrolloo.nl of telefonisch via 06-27074771. Vanzelfsprekend worden alleen serieuze biedingen in behandeling genomen. Mocht er geen acceptabel bod komen, dan wordt de auto op andere internetsites aangeboden. Dit is dus uw kans!